Uppdatering av mitt sovrum

Nu känner jag att det är dags för att uppdatera mitt sovrum. Vill ha den där mysiga härliga känslan av att sova på moln. Har hittat en taklampa i rotting från IKEA som heter Sinnerlig. Väggarna målade jag i en urfin blå färg, kommer inte ihåg färgkoden på den o har slängt burken (jag vet så dumt att inte skriva upp till framtiden).

För att komplettera mitt nya sovrum ville jag även passa på att byta säng. Det är ju inte helt lätt att hitta en ny säng som passar. Att åka till butiker och prova sängar gjorde jag men kändes mest som att säljarna ville sälja på mig den säng de fick mest pengar för och inte den som passar mig bäst. Det är även svårt att få en bra uppskattning av en säng genom att snabbt lägga sig i den i butiken. Så jag bestämde mig för att läsa på själv. Hittade sidan sängbästitest.se som verkligen förklarar olika sängar och dess egenskaper och skillnader. Superbra och jag bestämde mig för att beställa hem en säng från Emma då jag inte ville ha en säng med sängram utan använda den jag redan bestämt mig för. Än så länge efter ett par månader är jag supernöjd med den nya sängen.

För att få in lite liv i sovrummet vilket inte alltid är helt lätt då man är som mig och inte orkar dra upp rullgardinerna varje dag så blommor dör gärna där inne. Jag bestämde mig för att istället beställa blombud lite då och då och har nu en vas med levande blommor i sovrummet som jag sedan byter ut när de dör. Livar verkligen upp och gör en glad. Vi har turen att inte ha allergier men jag är känslig för dofter så tänker mig för att inte köpa något som luktar för mycket så jag kan sova med dem i rummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.